Den daglige kontakt

En vigtig del af samarbejdet foregår i det daglige.
 
For de forældre, som selv henter og bringer deres barn, forsøger vi at give os god tid til kontakten i hverdagen.
 
Alle børnene har desuden en lille bog, hvor vi sætter symboler ind for dagens aktiviteter. I løbet af dagen bruger vi symbolerne som forberedelse til aktivitetsskift og til at hjælpe barnet med at få overblik over sin dag. Når barnet kommer hjem, kan symbolerne hjælpe til at huske, hvad barnet har lavet og skabe genkendelse og glæde.
 
Derudover skriver vi i AULA, hvor hvert barn har en dagbog. Her skriver vi, hvordan barnet har haft det, gerne suppleret med en lille fortælling om dagens oplevelser. 
 
På samme måde opfordrer vi forældrene til at fortælle eller skrive i AULA, hvis barnet f.eks. har sovet dårligt om natten, om det har oplevet noget trist, sjovt, spændende osv.
 
På den måde har vi mulighed for at forstå barnets reaktioner og kan tage specielle hensyn til det, når vi senere taler med barnet om de forskellige oplevelser.
Vi opfordrer ligeledes forældrene til en gang imellem at sætte et par timer af til besøg, hvor de selv kan opleve, hvordan vores hverdag foregår. Her får de også mulighed for at opleve samspillet mellem børn og voksne og se hvordan børnene har det sammen.
Siden er sidst opdateret 29. september 2021